cazare predeal cu vouchere de vacanta

Wiki Article



cazare schi predeal
In timp ce va bucurati de facilitatile oferite de pensiune, puteti admira frmusetea naturii din jur sau puteti explora trasee montane si paduri de brazi.

Casa Hera va așteaptă sa petreceți un sejur minunat alături de cei dragi! Acceptam orice card de vacanta! Pensiunea dispune de foișor și grătar.

“Sort staff, extremely cleanse room, wonderful balcony and excellent breakfast! The space was heat, we experienced a hairdryer and chance for boiling drinking water for tea”

Se bucură de o locație convenabilă la four hundred de metri de centrul orașului și este decorată în stil tirolez unic. Toate camerele mobilate particular person sunt izolate fonic și au balcon.

Situată la 50 m de Dn one, fileără a se auzi traficul, cu asfalt până la poartă, se bucură de prezența în spatele casei a masivului muntos Baiul și de zgomotul de apă curgătoare, făReduce de râul Prahova.

Apoi urmează călătoria Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.

Alege sa te bucuri de frumusetea orasului Sinaia in cel mai placut mod cu Inexperienced Horizon! Apartamentul are 2 camere si un balcon cu o vedere superba. Contine toate dotarile necesare pentru a te facial area cazare la predeal cu tratament sa te simti ca acasa. Loc ...

And finally, a review Soon after their excursion, attendees convey to us with regards to their continue to be. We look for naughty text and validate the authenticity of all visitor opinions right before introducing them to our web page.

Apartamentul se regaseste in inima Orasului Sinaia, la primul nivel al unei cladiri construita la inceputul secolului 19, aflata la randul ei in imediata apropiere a unor cladiri cazare rustica predeal istorice precum Cladirea Primariei din Sinaia, ...

Dacă doriți o vacanță la munte și să profitați la utmost de timpul dvs., atunci aveți nevoie de cazare cu vouchere de vacanță în locația Sophisticated Mona. Locația se dovedește a fi Tremendous drăguță și are toate facilitățile de care aveți nevoie. Camerele sunt destul de confortabile, iar curtea interioară este dotată cu foișor cu grătar, parcare și loc de joacă pentru copii.

Apartamentele sunt spatioase,cu multe spatii de depozitare,am ales un apartament la parter calatorind cu despre un bebe,am avut 2 balcoane deci vedere pe ambele parti,una chiar spre partie.

Apartament two cam Predeal se găsește în Predeal, la doar twenty km de Castelul Peleş, și oferă acces la un lounge comun și o terasă, precum și o bucătărie comună.

Acceptam carduri de vacanta.Se pot face rezervari pentru cazare predeal de craciun majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

Multe dintre deviceăți NU acceptă acest mod de plată la cazare. tichete de vacanta residence legislatie despre noi GDPR termeni si conditii Get hold of mai multe Destinația:

Report this wiki page